Smekknum's Meta Heaven - Bring Out The Smekknum.

Varmt och skönt under vintern

Det är viktigt att ha det varmt och skönt hemma nu när det börjar bli kallt ute, det är så härligt att kunna komma hem och sätta sig i soffan med en kopp te och bara mysa lite.
Ja det finns så mycket kul och mysiga saker som man kan göra nu när hösten har kommit och vi är påväg mot vintern. Ja och man gör väl i att se det positiva och njuta av den här årstiden, för snart så kommer det att skifta och gå mot våren igen.
Ja om man har eget hus så är det viktigt att man ser till at det är bra isolerat så att man behåller värmen hemma. Det finns många sätt att isolera på och ett sätt är att använda sig av lösull. Det är bra och håller värmen kvar hemma vilket man ju vill.

Bra att vara lite händig

Ja det skulle ju vara underbart om man var lite extra händig, det skulle ju underlätta en hel del och göra så att man skulle kunna fixa saker och ting själv. Det är något som jag önskar att jag skulle kunna.
Det är ju en härlig känsla att känna att man har gjort det själv och att man har klarat av det på egen hand. Så det är något som jag önskar bli, att lära mig att fixa och göra ordning hemma när det är saker som behövs fixas och göras i ordning.
Men man får väl ta lite i taget och lära sig vart efter. Det är ju jätte bra att kunna gå med någon så att man kan lära av dom.
Men nu när hösten är här så ska jag i alla fall försöka njuta så mycket som möjligt av att det är kallt ute och varmt inne. Det blir extra mysigt och det ska man försöka njuta av.