Smekknum's Meta Heaven - Bring Out The Smekknum.

Grått hår är en skönhetens krona

Grått hår är en skönhetens krona
Är det inte underligt egentligen hur en människa åldras? Det är både läskigt, vackert och fascinerande. Jag kan personligen knappt vänta tills att jag är typ sextiofem, full av erfarenhet och rynkor. Min lilla farmor däremot hatar att åldras. Hon har precis haft ett stort personligt nederlag - hon har skaffat städhjälp i östersund där hon bor. Jag skulle ju döda för att få städhjälp, alla dagar i veckan. Men för farmor är detta det värsta som hade kunnat hända. Hon säger att hon lika väl kan lägga sig i graven om hon inte orkar städa själv. Hon är en riktigt liten drama queen lilla farmor. Men jag förstår vad hon menar, hon har jobbat som både städerska och nanny i nästan halva sitt liv. Det är det hon kan bäst av allt och nu känner hon att hon inte ens duger till det. 
Jag är en gammal själ och jag tror faktiskt att jag och farmor är i samma ålder på insidan. Eller det är nog en lögn, hon är antagligen tjugofem på insidan. Så det är nog med precist att säga att vi är varandras åldrar på insidan. Vilken man kan välja att se som det ungefär mest tragiska någonsin eller så väljer man att se det som någonting fint. Det är fint eftersom att det gör att vi har ett väldigt speciellt band och att vi förstår varandra.  Hon ger mig råd om killar och fester och jag ger henne råd om vad hon borde begära av samhället. Hon säger till mig att gå på fler dejter och jag säger till henne att hon borde utnyttja att det finns prioriterade säten för gamlingar på bussar.
Det är en perfekt vänskap som jag aldrig någonsin vill ska ta slut. Jag vet att allt gott har ett slut, men detta måste vara undantaget.